Gratis Spil

Top spil

De 10 spil mest spillede

De mest spillede spil på internettet

De Bedste Gratis Spil på Internettet, som er de mest spillede spil til at skabe de Top Gratis Spil på nettet. Det er placeringen af de bedste spil på internettet, de spil der er blevet spillet flere gange. Vores websted netværk er til stede på hele verden, og det har tusindvis af besøgende og deltagere hver dag, så vi skaber vores top med reelle data. Her er de mest populære indhold og dem, at flere mennesker har installeret på deres computere, fordi vores Indholdet er gratis og velegnet til alle Windows-operativsystemet computere, som i virkeligheden er de mest almindelige. Deltag i denne rangordning med dine spil og jeres stemmer, både rating og deling af spil på de sociale netværk.

De bedste gratis spil

Den mest spillede spil på Internettet er:

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Traditionel kabale SPILLE ►

(Kabale)

302380 gange spillet !
3

Dette gratis online spil bringer den traditionelle kabale til din computer. En single-player spil. Du har flere stakke af kort med billedsiden opad set kort. Du er nødt til at placere kortene i top fire bunker, som er de passer i bunken. Du er nødt til at starte med en og arbejde op i stigende rækkefølge med numrene på kortene værdi at ende med kortet for kongen. Formålet med spillet er at placere alle kortene fra spillet i bunker af toppen. Hvis du løber tør for kort på skærmen, vinder du spillet. Og at du har det sjovt, du bare en smule.

5 bolde i samme linie SPILLE ►

(Bold)

517833 gange spillet !
6

I dette spil er der kugler af forskellig farve, og du er nødt til at flytte bolde således at 5 eller flere kugler med samme farve som det sker i en lige linje, så bolde vil blive destrueret. Linjerne kan være vandret, lodret eller diagonalt. Efter hver flytte, nye bolde vil blive dannet. vil du tabe spillet, hvis hele bord er fyldt med bolde.

Kabale SPILLE ►

(Kabale)

86787 gange spillet !
3

Dette gratis online spil kabale bringer liv tilbage til din computer. At dræbe disse tider døde, tage en kabale spil og blive underholdt. Du er nødt til at placere kortene i orden. Du er nødt til at starte med de esser, derefter to, tre og så videre. Sæt alle numrene i rækkefølge og slutter med tallene fra kortene. Et spil for at sortere brevene med tallene. De kort, du allerede partier og nødt til at gå fjerne kortene til at gå se de kort, du har brug for. Et kabalespil at spille alene på computeren over internettet.

Bolde af farver SPILLE ►

(Jul)

1239977 gange spillet !
5

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere point med hver bevægelse.

Halvmåne kabale SPILLE ►

(Kabale)

32075 gange spillet !
5

I dette gratis på linje spil vi introducere en anden type Kabale. I den centrale del af bestyrelsen skal placere de suitede kort i stigende og faldende i nogle andre. Men ved kanterne kan stable kort i samme kulør i stigende såvel i faldende, for at få de kort, du har brug for centrale gravhøje. Med dette enkle Kabale du bruge lang tid underholdende, for de tidspunkter, hvor du ikke helt, hvad de skal gøre.

Draculaura farvelægning SPILLE ►

(Tegninger til Farvelægning)

20073 gange spillet !
6

Gratis på linje spil, hvor du kan farvelægge på linje Draculaura, den søde vampyr pige fra Monster High. Farve Draculaura til din smag, og udskriver resultatet. Du kan også udskrive det før farvning, og farve det med maling. Hvis du ønsker at farve resten af ​​de tegn på Monster High, besøge Coloringpagesmania.com og finde hundredvis af farve sider.

Crash team racing SPILLE ►

(Biler)

77254 gange spillet !
7

En stor på linje Crash Bandicoot spil, med en flash version af den populære Crash Team Racing, en PlayStation videospil fra år 1999. Du kan nu nyde de skøre løb med Crash Bandicoot og hans venner. Du behøver kun at bruge piletasterne til at køre din go-kart det bedste du kan og nå det første sted, at vinde dine modstandere. Hvis du kan lide motor og biler, anbefaler vi på hjemmesiden: Biludlejning for de bedste biler med billige priser.

Suduko i diagonal SPILLE ►

(Sudoku)

78435 gange spillet !
4

Udfyld kvadraterne med 1 - 9 i henhold til følgende regler: 1. Tallene i hver række eller kolonne eller diagonal skal ikke gentage 2. Tallene i hver 3x3 gruppe (omgivet af tykke linjer), skal ikke gentage

Finde byen SPILLE ►

(Geografi)

122888 gange spillet !
6

Hvor meget ved du om verden geografi? I dette spil kan du vise dine evner i geografi. Du bliver nødt til at besvare de test med henblik på at bestå niveauer. Du bliver nødt til at finde den by, som spillet fortæller dig. London, Zagreb, eller Kampala i Uganda ... spillet vil give dig point afhængigt af hvor tæt du kan finde den by i kortet.

Tetris med farverige bolde SPILLE ►

(Bold)

313300 gange spillet !
4

Dette spil er som et Tetris, men med farverige bolde. Hver gang, 3 bolde vises, og du kan rotere bolde eller flytte før slippe dem til den gruppe, stabel dem op. Ved 4 eller flere kugler med samme farve er forbundet, boldene vil blive destrueret. Når boldene bliver ustabile, de vil rulle ned, hvilket gør holdninger boldene svært at forudsige, og spillet er mere udfordrende. Brug venstre og højre piletasterne til at flytte de faldende bolde, bruge op og pil ned for at dreje dem og trykke på mellemrumstasten for at slippe henhoerende bolde.