Gratis Spil

3D Flugt

Spillet om action

3d flugt

3D Flugt Bedømmelse: 7/10

3d flugt spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil er du nødt til at løbe langs en ​​korridor, hvor du vil støde på forhindringer, som du er nødt til at unddrage, såsom sten, sten og kraftige stød. Med de markørpilene du vil undgå hindringer og lodrette pile vil styre kameraet og mellemrumstasten er at hoppe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6863 gange online. Ranking 3363 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 12 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6863 gange
3D Flugt

I dette actionspil du nødt til at løbe spidsrod for at komme væk, er du nødt til at køre en bestemt tid at komme til det næste niveau.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D Flugt til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet 3D Flugt. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D Flugt, og det er forbundet med Action. Vores nye spil 3D Flugt er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D Flugt, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D Flugt
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332246
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97786
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31347
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...