Gratis Spil

Søg efter Diamanter

Spillet om action

Søg efter diamanter

Søg efter Diamanter Bedømmelse: 5/10

Søg efter diamanter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diamanter?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 31359 gange online. Ranking 604 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2870 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 31359 gange
Søg efter Diamanter

Dette spil kommer fra Disney.co.uk Spil. Et spil til at indsamle diamanter. Du er nødt til at springe over møbler og vægge for at komme til de diamanter, der er skjult. De diamant halskæder har ekstra point, så se efter mange halskæder og smykker. Tour huset og holde alle de juveler du kan. Undvige de hunde, der hader katte, og tage væk point. Du er nødt til at gå så meget som muligt fra hjemmet for at finde alle de perler, der er skjult i hvert hjørne. En søge og finde spil sprang fra platform til platform.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Søg efter Diamanter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Søg efter Diamanter. Og husk det er et gratis spil kaldet Søg efter Diamanter, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Søg efter Diamanter er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Søg efter Diamanter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Søg efter Diamanter
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Kanin Bolsje SPILLE ►

Kanin bolsje

6
6 af 10 - 1934 stemmer
Spillet
26143
gange

Gør klar til at Bomp i dette enestående skifte spil med en stomping beat. Match rækker Bomps af samme farve for at rydde dem væk i dette vanedannende puslespil. Pas på de tikkende bomber og bruge Star-Bomber at skabe Amazing særlige kombinationer at lyse op på skærmen. Formålet med musemarkøren og klik for at hoppe. Indsamle så mange Jelly Babies som muligt, inden tiden er op. Du får flere point, hvis du indsamle mange Jelly Babies i en hoppe. De forskellige typer slik overflader ...