Gratis Spil

Spækhugger

Spillet om action

Spækhugger

Spækhugger Bedømmelse: 6/10

Spækhugger spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 332067 gange online. Ranking 17 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 53442 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 332067 gange
Spækhugger

Spækhugger, Hval, hav, fjender, fangenskab, handling,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Spækhugger til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Spækhugger. Og husk det er et gratis spil kaldet Spækhugger, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Spækhugger er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Spækhugger, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Spækhugger
TILBAGE

Action mest spillede spil

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97617
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31169
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...

Kanin Bolsje SPILLE ►

Kanin bolsje

6
6 af 10 - 1934 stemmer
Spillet
25944
gange

Gør klar til at Bomp i dette enestående skifte spil med en stomping beat. Match rækker Bomps af samme farve for at rydde dem væk i dette vanedannende puslespil. Pas på de tikkende bomber og bruge Star-Bomber at skabe Amazing særlige kombinationer at lyse op på skærmen. Formålet med musemarkøren og klik for at hoppe. Indsamle så mange Jelly Babies som muligt, inden tiden er op. Du får flere point, hvis du indsamle mange Jelly Babies i en hoppe. De forskellige typer slik overflader ...