Gratis Spil

Tobikomi Jump-Mand

Spillet om action

Tobikomi jump-mand

Tobikomi Jump-Mand Bedømmelse: 7/10

Tobikomi jump-mand spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Mario Bros type spil, hvor du er en karakter, der har til at hoppe, flytte, køre i et spil med 7 forskellige verdener og 28 niveauer. Flytte karakter med piletasterne og skyd med styretasten. Kontrollerne kan tilpasses. Spillet består af forskellige ture, som platforme, hvor du skal springe fra den ene til den anden. Kom til slutningen af spillet med din hopper. Du er nødt til at indsamle så mange guldmønter, der vises på turen og give dig ekstra point. Du er også skjulte skatte, der hjælper dig holde ud længere i spillet. Pas robotter mordere!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11293 gange online. Ranking 1806 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 344 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11293 gange
Tobikomi Jump-Mand

Action spil, hvor du nødt til at overvinde de forskellige skærme og platforme, der vises. Gå på tværs af området som muligt ved at hoppe fra skærm til skærm. Du er nødt til at være forsigtig med robotter, der vises, er fjenden. Hvis en robot rører dig, vil du falde af skærmen, og du vil være død. Du er nødt til at undvige de robotter, der kommer hen ad vejen. Du vil give dig skatte skjulte våben til at forsvare dig selv fra fjender. Der er overraskelser skjult bag spørgsmålstegn. Løbe og springe gennem spillet, indtil du når slutningen sikkert.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tobikomi Jump-Mand til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Tobikomi Jump-Mand. Og husk det er et gratis spil kaldet Tobikomi Jump-Mand, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Tobikomi Jump-Mand er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tobikomi Jump-Mand, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tobikomi Jump-Mand
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332246
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97786
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31347
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...