Gratis Spil

Aflivning med Plæneklipperen

Spillet om action

Aflivning med plæneklipperen

Aflivning med Plæneklipperen Bedømmelse: 6/10

Aflivning med plæneklipperen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil skal du forsvare dit territorium af en række angribere at foregive invadere dit territorium. Til det, du er nødt til at dræbe disse fjender. Du bevæger musen fortrænge og du puls venstre knap musen for at rotere mover.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14948 gange online. Ranking 1180 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 616 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14948 gange
Aflivning med Plæneklipperen

ødelægge de fremmede med en plæneklipper, forsvare dit territorium af en invasion, tilintetgøre angriberne med en plæneklipper,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Aflivning med Plæneklipperen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Aflivning med Plæneklipperen. Og husk det er et gratis spil kaldet Aflivning med Plæneklipperen, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Aflivning med Plæneklipperen er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Aflivning med Plæneklipperen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Aflivning med Plæneklipperen
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53436 stemmer
Spillet
330789
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
96424
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
29922
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...