Gratis Spil

Arcade Action

Spillet om action

Arcade action

Arcade Action Bedømmelse: 5/10

Arcade action spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Formålet med denne gratis online spil er at ødelægge fjender og holde sig i live så længe som muligt. Da dit skib affyres automatisk, kan du fokusere din opmærksomhed på ikke at blive ramt. Nogle fjender vil opdelt i flere fjender, når ramt. Må ikke ramt alt for mange af dem på et tidspunkt, eller det vil være svært at undgå dem alle. Saml powerups når det er muligt. Tøv ikke med at bruge bomber, hvis du har brug for. Brug WASD eller piletasterne til at flytte dit skib. Brug musen til at sigte. Point er scoret, når en fjende er ødelagt. Tager flere fjender i hurtig rækkefølge vil skabe combos, som vil øge din score.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7190 gange online. Ranking 3536 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 0 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7190 gange
Arcade Action

Hver pistol er effektiv mod forskellige fjender. Må ikke afhente en pistol powerup hvis pistolen du allerede har vil være mere brug i den aktuelle situation. Powerups går tabt, når du dør, så sørg for at bruge alle gemte powerups, før det er for sent. Kun én powerup kan opbevares på et tidspunkt, sørg for at bruge dit nuværende før optagning en anden. Du har en kort periode uovervindelighed efter re-gydning. Brug dette til at indsamle powerups i farlige positioner. Tag de mere farlige fjender første til at give dig selv en lettere gang med de svagere. Dræbe fjender i hurtig rækkefølge øger din multiplikator bonus, hvilket giver dig højere score. Visse fjender har tidspunkter, hvor de er mere ærværdig. Brug disse muligheder for at komme tæt på og tage dem ud. Undgå kanterne af skærmen, hvor er muligt at sikre, at du har masser af tid til at reagere på, hvad der kommer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Arcade Action til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Arcade Action. Og husk det er et gratis spil kaldet Arcade Action, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Arcade Action er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Arcade Action, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Arcade Action
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...