Gratis Spil

Dræb Uendelige Fjender

Spillet om action

Dræb uendelige fjender

Dræb Uendelige Fjender Bedømmelse: 7/10

Dræb uendelige fjender spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Stick mænd spil! Du ved, du elsker dem! I dette tilfælde vil vi være i en kamp mod alt, hvad der bevæger sig. Når handlingen starter, ramte hver fjende og lave spektakulære combos. Flyt karakter med piletasterne og angribe en combo med A-tasten. Brug S-tasten for at afhente våben, der har en hvid pil oven på dem, eller at ride eller stå af fjendtlige klatter. Tryk dem begge på samme tid til at gøre en særlig hit.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7042 gange online. Ranking 3391 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 18 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7042 gange
Dræb Uendelige Fjender

En tændstikmand er en meget simpel tegning af en person eller et dyr, der består af nogle få linjer eller prikker. I en tændstikmand, er hovedet repræsenteret ved en cirkel, undertiden med detaljer såsom øjne, mund eller groft ridset ud hår. Arme, ben og torso er alle repræsenteret af lige linjer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dræb Uendelige Fjender til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Dræb Uendelige Fjender. Og husk det er et gratis spil kaldet Dræb Uendelige Fjender, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Dræb Uendelige Fjender er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dræb Uendelige Fjender, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dræb Uendelige Fjender
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...