Gratis Spil

Faldskærmsudspring

Spillet om action

Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring Bedømmelse: 6/10

Faldskærmsudspring spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spil handler om at hoppe ud af et fly i vandet indsamle alle mulige ting på vej. Tryk mellemrumstasten til at hoppe ud af flyet, skal du bruge piletasterne til at flytte, mellemrumstasten til at dykke, dobbelt tryk på for at rulle. Du kan også bruge musen, hvis du vil. Indsamle nok gulerødder før deploy zone. Når du kommer til deploy zone, dykke i det at indsætte faldskærm. Ret faldskærm til at lande i midten af ​​målet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6998 gange online. Ranking 3368 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 34 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6998 gange
Faldskærmsudspring

Hoppe ud af et fly uden en faldskærm er en kortlivet sjov og lidt fjollet. Men, det er spændende, og du kan samle en masse ting der.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Faldskærmsudspring til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Faldskærmsudspring. Og husk det er et gratis spil kaldet Faldskærmsudspring, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Faldskærmsudspring er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Faldskærmsudspring, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Faldskærmsudspring
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332246
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97786
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31347
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...