Gratis Spil

Grand Theft Auto

Spillet om action

Grand theft auto

Grand Theft Auto Bedømmelse: 8/10

Grand theft auto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en flash version af den berømte Grand Theft Auto-spilserien. Nyd den frie vilje Grand Theft Auto i denne flash version, guide dine kriminelle til at begå forbrydelser så meget som muligt, rammer mennesker og stjæle biler. Brug piletasterne til at flytte. De venstre og højre piletasterne kun arbejde for biler. Når til fods, musen er den, der gør det tegn gå til den retning. At angribe, bruge venstre museknap. På indtaste får dig ind i en bil. Vær opmærksom på mission briefings. Klik på Afspil for begynde at spille din Grand Theft Auto actionspil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9070 gange online. Ranking 2812 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 148 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9070 gange
Grand Theft Auto

Grand Theft Auto-serien er altid sat i fiktive locales stærkt inspireret af amerikanske byer. Det er berømt for sin komiske satire af amerikansk kultur, selv om serien har fået kontroverser for sin voksne natur og voldelige temaer. Serien fokuserer omkring mange forskellige hovedpersoner, der forsøger at stige op gennem rækkerne af den kriminelle underverden, selv om deres motiver for at gøre det varierer i hvert spil. Grand Theft Auto-serien har været kritikerroste og kommerciel succes, har solgt mere end 125 millioner enheder, som i december 2012 (før udgivelsen af Grand Theft Auto 5 rate).

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Grand Theft Auto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Grand Theft Auto. Og husk det er et gratis spil kaldet Grand Theft Auto, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Grand Theft Auto er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Grand Theft Auto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Grand Theft Auto
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...