Gratis Spil

Gris Krige

Spillet om action

Gris krige

Gris Krige Bedømmelse: 10/10

Gris krige spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en rart handling, strategi spil, hvor du nødt til at hjælpe en lille gris til at bevæge sig rundt på området, kaste bomber og sprænge så mange fjendtlige svin som muligt i hvert niveau før fjenden ødelægger dig. Husk! Bomberne er timet og når du tager dem op nedtællingen begynder, så smid dem mod de fjendtlige grise før tiden løber ud. Prøv også at undslippe bomber af fjender, eller ellers vil du tabe spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6964 gange online. Ranking 3349 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 10.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Bedømmelse baseret på 10 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6964 gange
Gris Krige

Hjælp en lille gris kaste bomber og sprænge så mange fjendtlige svin som muligt, før de ødelægger dig. Brug piletasterne til at flytte din karakter, som er den mørkeste svin af alle, og vælge de bomber op ved at gå på toppen af ​​dem. Så når du har beregnet sin bane, skal du trykke på mellemrumstasten til at give slip.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Gris Krige til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Gris Krige. Og husk det er et gratis spil kaldet Gris Krige, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Gris Krige er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Gris Krige, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Gris Krige
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332246
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97786
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31347
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...