Gratis Spil

Hoppe Ansøger

Spillet om action

Hoppe ansøger

Hoppe Ansøger Bedømmelse: 7/10

Hoppe ansøger spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil, vil du spille en pind mand, der har for at komme til sit job interview. Du kan ikke være sent, så du er nødt til at rejse gennem byen så hurtigt som du kan for at fange busser og tog, der vil tage dig til den ønskede placering. Du vil være i stand til at vælge mandlige eller kvindelige karakterer. Brug venstre og højre pil til at flytte ham, og pil op for at hoppe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6864 gange online. Ranking 3401 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6864 gange
Hoppe Ansøger

En jobsamtale er en af ​​de processer, som en potentiel medarbejder er evalueret af en arbejdsgiver for eventuel ansættelse i deres virksomhed, virksomhed, organisation eller virksomhed. Under denne proces, håber for arbejdsgiveren at fastslå, hvorvidt ansøgeren er egnet til rollen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Hoppe Ansøger til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Hoppe Ansøger. Og husk det er et gratis spil kaldet Hoppe Ansøger, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Hoppe Ansøger er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Hoppe Ansøger, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Hoppe Ansøger
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...