Gratis Spil

Klatre til toppen

Spillet om action

Klatre til toppen

Klatre til toppen Bedømmelse: 5/10

Klatre til toppen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, du er en abe, og du nødt til at hoppe, klatre og køre på tværs af tårnet for at nå det højeste punkt af tårnet, før vandet stiger fra under dette interval. Brug piletasterne til at flytte eller bogstaver W (øverst), A (til venstre), S (ned), D (til højre) og Z til at springe. Du er nødt til at gå op ad væggene og hoppe gennem de forskellige niveauer for at nå toppen. Du er nødt til at flygte vandet stiger, er du nødt til at undgå at drukne i vejledningen. Komme til toppen for at vinde spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11508 gange online. Ranking 1889 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 340 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11508 gange
Klatre til toppen

Spil, hvor du har til at forcere et tårn, du nødt til at komme til toppen undgå drukne i vand, der fortsætter med at stige. Hop fra sten til sten og klatre væggene at holde klatring. Målet er at nå toppen af skærmen. Vandet stiger fra bunden af ​​skærmen og kommer til dig, hvis du vil drukne. Du er nødt til at køre din forfremmelse mere end vand. Et hurtigt spil, hvor du nødt til at gå op og op uden at stoppe for at undgå vandet. Hoppe, løbe og klatre væggene for at komme til toppen af tårnet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Klatre til toppen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Klatre til toppen. Og husk det er et gratis spil kaldet Klatre til toppen, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Klatre til toppen er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Klatre til toppen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Klatre til toppen
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332246
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97786
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31347
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...