Gratis Spil

Jæger Bueskytte

Spillet om action

Jæger bueskytte

Jæger Bueskytte Bedømmelse: 7/10

Jæger bueskytte spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et gratis på linje spil, hvor du styrer Robina Hood, en bueskytte har shoot til forskellige dyr og monstre for at komme til næste niveau. På hvert niveau målet vil ændre sig, men du altid nødt til at skyde pile med Robina bue at ramme monstre eller mål. Du kan skyde så hurtigt som du kan, fordi du har en uendelig række af pile klar til at skyde ud fra din bue. Skærp dine mål og få den højeste score med Robina Hood, jagt bueskytte.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5921 gange online. Ranking 3316 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5921 gange
Jæger Bueskytte

Den kvindelige af Robina Hood er inspireret af de mest berømte målmand gennem tiderne, Robin Hood, med sin bue og pile stjal penge fra de rige og give til de fattige, ud over at være bueskytte med de bedste mål verden.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Jæger Bueskytte til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Jæger Bueskytte. Og husk det er et gratis spil kaldet Jæger Bueskytte, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Jæger Bueskytte er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Jæger Bueskytte, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Jæger Bueskytte
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53436 stemmer
Spillet
330912
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
96535
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
30065
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...