Gratis Spil

Kast Terninger med en Bold

Spillet om action

Kast terninger med en bold

Kast Terninger med en Bold Bedømmelse: 3/10

Kast terninger med en bold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linie spil, vil du nødt til at bruge en bold til at kaste så mange terninger som du kan ud over kanten af platformen. For at gøre dette, vil du simpelthen nødt til at skubbe dem. Hvis du går for hurtigt, stoppe bolden vil blive meget hårdt, fordi træ-platformen er meget glat, så husk på, at et lille skub kunne være nok. Der er ingen opstillinger i dette spil, bare tid. At kaste en terning vil give dig ekstra tid, men falder ned vil gøre dig tabe tid.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7258 gange online. Ranking 3157 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 12 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7258 gange
Kast Terninger med en Bold

I geometri, er en terning et tredimensionalt objekt, der er afgrænset af seks kvadratiske sider med tre møde ved hvert hjørne. Kuben kan også kaldes en regelmæssig heksaeder og er en af ​​de fem platoniske faststoffer. Terningen er dobbelte til oktaeder.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kast Terninger med en Bold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Kast Terninger med en Bold. Og husk det er et gratis spil kaldet Kast Terninger med en Bold, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Kast Terninger med en Bold er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kast Terninger med en Bold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kast Terninger med en Bold
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...