Gratis Spil

Krige Robot

Spillet om action

Krige robot

Krige Robot Bedømmelse: 3/10

Krige robot spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis online spil handler om at indsamle skrot fra andre robotter. Eftersom robotter alle er lavet af metal, og ingen robot ønsker sine metal stjålet, bliver du nødt til først at ødelægge dem alle. For at gøre dette, vil du har brug for begge hænder, den ene til tastaturet, og én til musen. Med det tastatur, du vil kontrollere flytning af din robot, enten med WASD tasterne eller med pilene. Med musen, vil du sigte, skyde og kaste bomber. Flytte den rundt på skærmen for at sigte, klik (og hold) til at skyde og dobbeltklik på at eksplodere. Saml stumper af metal, efter at du ødelægger en fjende. Nogle fjender kan tage mere end ét skud til at ødelægge.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6517 gange online. Ranking 3498 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 6 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6517 gange
Krige Robot

Det ser ud som dette spil er baseret i en verden beboet af hover robotter, foder på metallet af andre robotter, og nødt til at dræbe hinanden for at overleve. En eller anden grund, er der en robot stærkere end resten. Og, selvfølgelig, han har til at kæmpe alle de svagere robotter. Gæt hvem der skal spille den stærkeste hover bot? Dig! Den eneste måde du kan blive besejret, er, hvis de svageste robotter formår at overtal dig, eller hvis du er en komplet idiot med videospil. Så vil man som det så være? Er du en tøsedreng eller er du villig til at tage på horder af hundredvis af raser killer eksploderende robotter?

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Krige Robot til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Krige Robot. Og husk det er et gratis spil kaldet Krige Robot, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Krige Robot er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Krige Robot, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Krige Robot
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332258
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97797
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31359
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...