Gratis Spil

Chihuahua til undsætning

Spillet om action

Chihuahua til undsætning

Chihuahua til undsætning Bedømmelse: 4/10

Chihuahua til undsætning spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil en lille chihuahua har at redde prinsessen og for at du nødt til at dræbe dine fjender og passere niveauer, picking up en nøgle og åbne døren. Pas på fjender, der kan dræbe dig, ligesom alle dyr finde forskellige skærme. Brug piletasterne til at flytte og mellemrumstasten til at hoppe. Du er nødt til at gå at slå hvert niveau, sensationsprægede nøglen, der åbner døren til at flytte fra skærmen. Et sæt af forskellige niveauer, hvor du er nødt til at gøre forskellige ting for at overvinde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11550 gange online. Ranking 1860 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1016 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11550 gange
Chihuahua til undsætning

Vildt, er du nødt til at overvinde de forskellige skærme. Du er en lille chihuahua hund har at afhente en nøgle i hvert niveau, der åbner en dør, er du nødt til at åbne døren for at indtaste det næste niveau. En platform spil, hvor du nødt til at hoppe for at fange de mønter og dræbe fjender, der er dyr, såsom mus. Et simpelt spil, hvor du bevæger dig gennem forskellige niveauer med forskellige sværhedsgrader.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Chihuahua til undsætning til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Chihuahua til undsætning. Og husk det er et gratis spil kaldet Chihuahua til undsætning, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Chihuahua til undsætning er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Chihuahua til undsætning, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Chihuahua til undsætning
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332068
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97620
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31172
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...