Gratis Spil

Parkour Verdensplan

Spillet om action

Parkour verdensplan

Parkour Verdensplan Bedømmelse: 8/10

Parkour verdensplan spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

glider din vej gennem den byspredning i London, de glimtende skyskrabere i Rio de Janeiro, den underverden af downtown New York og yderligere seks internationale steder, optagning kites som du går at blive den ultimative fri kører kraftcenter. Hvert niveau indeholder fem magt bolde placeret på steder, der har til formål at teste din gratis-kører færdigheder til max. Din udfordring er at bruge alle de flytter til din rådighed for at nå disse mål.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8523 gange online. Ranking 2713 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 148 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8523 gange
Parkour Verdensplan

Parkour, også kaldet le art du Fortrængning (kunsten at fortrængning) er en disciplin, der opstod i Frankrig og handler om at bevæge sig fra et sted til et andet på den mest effektive måde, overvinde alle forhindringer du møder frem for at gå omkring dem, som hegn, vægge eller højdeændringer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Parkour Verdensplan til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Parkour Verdensplan. Og husk det er et gratis spil kaldet Parkour Verdensplan, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Parkour Verdensplan er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Parkour Verdensplan, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Parkour Verdensplan
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332067
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97617
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31169
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...