Gratis Spil

Radioaktivt Kriger

Spillet om action

Radioaktivt kriger

Radioaktivt Kriger Bedømmelse: 10/10

Radioaktivt kriger spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil vil du spille som den eneste kriger stand til at løse de problemer, du vil støde på. Radioaktive Necro-mutanter bygger et hemmeligt våben på en hidtil uset magt. Spies af den menneskelige alliance ofrede deres liv for at finde ud af nekro-mutant skjulested. Kun én kriger kan prøve og overfald, at forfærdeligt sted at forhindre deres onde plan går i opfyldelse. Kan mod og raseri guide din skæbne, og føre dig til den endelige sejr!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6823 gange online. Ranking 3582 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 10.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Bedømmelse baseret på 2 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6823 gange
Radioaktivt Kriger

Brug piletasterne til at flytte, og tasterne A og S til at angribe. D tasten vil aktivere dit skjold, så tøv ikke med at bruge dit skjold, hvis du har brug for. Saml ekstra sundhed, du ser. Til at køre, trykke to gange på piletasterne. Der er ingen hoppe i dette spil, fordi det er et beat-'em-up spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Radioaktivt Kriger til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Radioaktivt Kriger. Og husk det er et gratis spil kaldet Radioaktivt Kriger, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Radioaktivt Kriger er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Radioaktivt Kriger, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Radioaktivt Kriger
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332068
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97620
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31172
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...