Gratis Spil

Rider Rørene

Spillet om action

Rider rørene

Rider Rørene Bedømmelse: 7/10

Rider rørene spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil, har du til at ride din cykel gennem tunneler af denne tre-dimensionelle racing spil. Brug op og ned piletasterne til at fremskynde eller sætte farten ned. Brug venstre og højre tasterne til at styre, undvige forhindringer og indsamle grønne kuber, der vil reparere dit skjold. Hvis dit skjold er på en 100%, vil grønne kuber give dig tid bonusser. Du vil finde to tilstande, en tidsindstillet mode og en overlevelse mode. Den tidsfunkt består i kamp mod uret i hvert spor at låse op for nye, og at slå poster for at få medaljer. I overlevelse mode du er nødt til at overleve, og du kan ikke sætte tempoet ned.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6592 gange online. Ranking 3417 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 12 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6592 gange
Rider Rørene

De køretøjer i dette spil ser meget ligner dem af filmen Tron, der er kaldet lette cykler. De er futuristiske tohjulede køretøjer, der skaber vægge farvet lys.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Rider Rørene til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Rider Rørene. Og husk det er et gratis spil kaldet Rider Rørene, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Rider Rørene er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Rider Rørene, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Rider Rørene
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332068
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97620
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31172
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...