Gratis Spil

Søg Prinsessen

Spillet om action

Søg prinsessen

Søg Prinsessen Bedømmelse: 3/10

Søg prinsessen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Søg efter prinsessen i labyrinter. Du er nødt til at være forsigtig, at farlige genstande falder. Hvis du får en genstand fra at falde, du er død. Du er nødt til at undvige de farer for at nå prinsessen venter dig i slutningen af ​​hver skærm. I dette vanedannende spil, har du til at befri prinsessen. For at gøre dette, skal du bruge piletasterne, men du nødt til at undgå ildkugler, der dræber dig, hvis de rører dig. I dette spil vil der være 10 niveauer og hvert niveau er sværere end den sidste. Kuglerne falder hurtigere, og du har mindre tid til at komme til prinsessen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7569 gange online. Ranking 3056 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 66 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7569 gange
Søg Prinsessen

Disse ende af rummet og prinsessen venter på den anden side. Du er nødt til at undvige ildkugler, der falder, og dræbe dig, hvis de rører dig. Det er et spil af dygtighed og hastighed, er du nødt til at undvige forhindringer og undgå de farer, du falder. Når du kommer til den anden side af det niveau, op til prinsessen og vil blive taget til det næste skærmbillede. Du er nødt til at være hurtig og være forsigtig, at du rører dig bare død i dette spil. Et simpelt spil, men det kræver dine evner til at få så hurtigt som muligt for at redde din elskede. Kør han forventer for dig! Den begrænsede tid.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Søg Prinsessen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Søg Prinsessen. Og husk det er et gratis spil kaldet Søg Prinsessen, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Søg Prinsessen er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Søg Prinsessen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Søg Prinsessen
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332250
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97793
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31351
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...