Gratis Spil

Vilde Vest

Spillet om action

Vilde vest

Vilde Vest Bedømmelse: 7/10

Vilde vest spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Actionspil, hvor du er nødt til at rulle gennem skærmbillederne én efter én at gå dræbe fjender. I hvert niveau vil du finde nye våben til at bekæmpe. Skyd pistol eller ramt med en stok. Du har forskellige muligheder og er nødt til at overvinde mange skærme. En tur gennem fjernbetjeningen og vilde vestlige USA med tyve, politifolk og fredløse. Gå en labyrint af natur så ørkenen eller huler at slå hvert niveau. Få alle guldpriser og du vil finde undervejs.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6794 gange online. Ranking 3541 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6794 gange
Vilde Vest

I dette spil er du nødt til at nå så langt, og få alt det guld, du kan. Hver fjende du dræber vil give dig mønter som en belønning. Du er nødt til at slå eller skyde fjender, der synes at gå hvert niveau. Hovedpersonen er en lovløs og tyv onde. Hovedpersonen er en kaktus, der er en person. Gennemse alle Vilde Vest landskaber og bliver slå alle niveauer. Leg med dit navn og overvinde alle udfordringer i spillet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Vilde Vest til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Action flash spil kaldet Vilde Vest. Og husk det er et gratis spil kaldet Vilde Vest, og det er forbundet med Action. Vores nye spil Vilde Vest er et af de bedste spil i Action kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Vilde Vest, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Vilde Vest
TILBAGE

Action mest spillede spil

Spækhugger SPILLE ►

Spækhugger

6
6 af 10 - 53442 stemmer
Spillet
332068
gange

Rovdyr på fri fod! Find din måde ude af Sea World. Instrukser: Flugt fra Sea World ved at løse puslespil og det at kæmpe din måde ude af fangenskab. Brug den op, venstre og højre pilnøgler til svømmetur. X at bide (spis at opnå sundhed) Z at løbe og briste materiale, ned ad pil at dreje rundt din fjender ude af måden. Drab og der ødelægger vil tiltage din Raseri, dette laver dig usårlig og du vil forårsage meget skade.

Drager Krig SPILLE ►

Drager krig

5
5 af 10 - 9706 stemmer
Spillet
97620
gange

Dragerne er i krig. Der er et stort slag for brand i himlen. Bidrage til at kæmpe denne dragen flyver over. Dræb de flyvende drager, der forsøger at dræbe dig. Befæstning spytte ild ødelægger alt. Pas på brand af de andre drager! Instruktioner: Brug piletasterne eller WASD til at flytte og venstre museknap til at spytte ild. Du er nødt til at styre flyvningen gennem himlen at undvige fjendtlige angreb. Du er nødt til at ødelægge alle drager, som du kan, så du ikke dræbe dig.

Søg efter Diamanter SPILLE ►

Søg efter diamanter

5
5 af 10 - 2870 stemmer
Spillet
31172
gange

Du er i smykker galleri i Paris, og i løbet af natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og ædelsten forsvandt med din karakter fra Aristocats søger alle diamanter og finde exit før tiden løber ud. Find diamanter, en halskæde give dig bonuspoint. Med piletasterne kan du styre bevægelsen og mellemrumstasten du kan hoppe. Pas på hunde, vil du miste livet. Løbe og springe gennem alle skærmbilleder for at komme til slutningen med alle de juveler og diamanter, du kan. Vil du gerne diam ...