Gratis Spil

Ben 10 og Bakugan Bueskytter

Spillet om Bakugan

Ben 10 og Bakugan Bueskytter

Ben 10 og Bakugan Bueskytter Bedømmelse: 6/10

Ben 10 og Bakugan Bueskytter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Konfrontation mellem Ben 10 og Dan i Bakugan. Vælg det ønskede tegn, og derefter punkt og skyde med bue og pil til at dræbe din modstander. Klik her og hold den nede, mens du justere styrken og vinkel. Husk vinkel og styrke, som du brugte til din næste skud, og ramte din modstander bedre.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 83713 gange online. Ranking 155 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 7432 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 83713 gange
Ben 10 og Bakugan Bueskytter

Ben 10, spil pile, skudt parabolsk,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Ben 10 og Bakugan Bueskytter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bakugan flash spil kaldet Ben 10 og Bakugan Bueskytter. Og husk det er et gratis spil kaldet Ben 10 og Bakugan Bueskytter, og det er forbundet med Bakugan. Vores nye spil Ben 10 og Bakugan Bueskytter er et af de bedste spil i Bakugan kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Ben 10 og Bakugan Bueskytter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Ben 10 og Bakugan Bueskytter
TILBAGE

Bakugan mest spillede spil

Kort af Bakugan SPILLE ►

Kort af Bakugan

6
6 af 10 - 6620 stemmer
Spillet
93088
gange

Deltage i et anfald af Bakugan-kort, smide dit kort for at konkurrere mod hinanden og se, hvem der har den øverste Bakugan. Vælg en af ​​3 Bakugan og kampen starter, lige når venstre indikatoren er fuld. Afventer resultatet af punkter i kortene for at se, om du er vinderen. Vælg dit kort og i stedet lancere sit, den ene med den mere magtfulde af de to sejre spillet. Du er nødt til at vælge mellem tre af dem, der repræsenterer dig. Lære, som er den mest kraftfulde og de ​ ...

Bakugan Hukommelse SPILLE ►

Bakugan Hukommelse

5
5 af 10 - 3734 stemmer
Spillet
71788
gange

hukommelse spil med figurerne af Bakugan. Du har tre sværhedsgrader, op til 30 kort. Vælg et par kort ved at klikke på dem og derefter prøve at huske de tegn, der har mødt, ved en tilfældighed, de er de samme tegn, vil de blive hos set karakter, men hvis ikke stemmer overens, vil de vende sig igen, og du bliver nødt til at vælge en anden to kort. Prøv at finde alle de tegn på kortest mulig tid.

Puslespil af Bakugan SPILLE ►

Puslespil af Bakugan

4
4 af 10 - 8184 stemmer
Spillet
67298
gange

Monter stykker af dette puslespil til at se billedet af Dan Kuso, lederen af ​​slag tegneserie Bakugan. Brug musen til at trække kort, når omkring to faner er korrekte, de forblev samlet og kan ikke adskilles. Du er nødt til at finde den rigtige for hver af brikkerne i puslespillet sted. Dan Kuso er hovedpersonen i anime-serien Bakugan. Med hans venner er krigere fra den oprindelige Bakugan Battle. Det er den bedste fighter i serien og er populær og kendt verden over.