Gratis Spil

Kort af Bakugan

Spillet om Bakugan

Kort af Bakugan

Kort af Bakugan Bedømmelse: 6/10

Kort af Bakugan spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Deltage i et anfald af Bakugan-kort, smide dit kort for at konkurrere mod hinanden og se, hvem der har den øverste Bakugan. Vælg en af ​​3 Bakugan og kampen starter, lige når venstre indikatoren er fuld. Afventer resultatet af punkter i kortene for at se, om du er vinderen. Vælg dit kort og i stedet lancere sit, den ene med den mere magtfulde af de to sejre spillet. Du er nødt til at vælge mellem tre af dem, der repræsenterer dig. Lære, som er den mest kraftfulde og de ​​beføjelser, de har.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 92396 gange online. Ranking 128 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 6612 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 92396 gange
Kort af Bakugan

Spillekort af Bakugan i en kamp med Bakugan: Dragonoid Pyrus, HAOS Saurus og Darkus belejring. I hver af kortene vises et af de tegn, og du nødt til at vælge en af ​​dem til at konkurrere mod andre valgt af spil, er de to kort konkurrerer mod hinanden. Den ene med flest point vinder spillet. Denne aktivitet vil blive brugt til at lære om de beføjelser, for hver af de monstre. Du har tre muligheder for at vælge og starte din monster på kortet for at begynde kampen. En aktivitet for alle fans af denne serie af tegnefilm og spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kort af Bakugan til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bakugan flash spil kaldet Kort af Bakugan. Og husk det er et gratis spil kaldet Kort af Bakugan, og det er forbundet med Bakugan. Vores nye spil Kort af Bakugan er et af de bedste spil i Bakugan kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kort af Bakugan, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kort af Bakugan
TILBAGE

Bakugan mest spillede spil

Ben 10 og Bakugan Bueskytter SPILLE ►

Ben 10 og Bakugan Bueskytter

6
6 af 10 - 7432 stemmer
Spillet
83196
gange

Konfrontation mellem Ben 10 og Dan i Bakugan. Vælg det ønskede tegn, og derefter punkt og skyde med bue og pil til at dræbe din modstander. Klik her og hold den nede, mens du justere styrken og vinkel. Husk vinkel og styrke, som du brugte til din næste skud, og ramte din modstander bedre.

Bakugan Hukommelse SPILLE ►

Bakugan Hukommelse

5
5 af 10 - 3732 stemmer
Spillet
71224
gange

hukommelse spil med figurerne af Bakugan. Du har tre sværhedsgrader, op til 30 kort. Vælg et par kort ved at klikke på dem og derefter prøve at huske de tegn, der har mødt, ved en tilfældighed, de er de samme tegn, vil de blive hos set karakter, men hvis ikke stemmer overens, vil de vende sig igen, og du bliver nødt til at vælge en anden to kort. Prøv at finde alle de tegn på kortest mulig tid.

Puslespil af Bakugan SPILLE ►

Puslespil af Bakugan

4
4 af 10 - 8184 stemmer
Spillet
66769
gange

Monter stykker af dette puslespil til at se billedet af Dan Kuso, lederen af ​​slag tegneserie Bakugan. Brug musen til at trække kort, når omkring to faner er korrekte, de forblev samlet og kan ikke adskilles. Du er nødt til at finde den rigtige for hver af brikkerne i puslespillet sted. Dan Kuso er hovedpersonen i anime-serien Bakugan. Med hans venner er krigere fra den oprindelige Bakugan Battle. Det er den bedste fighter i serien og er populær og kendt verden over.