Gratis Spil

Indsamling af puslespil af Bakugan

Spillet om Bakugan

Indsamling af puslespil af Bakugan

Indsamling af puslespil af Bakugan Bedømmelse: 6/10

Indsamling af puslespil af Bakugan spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil vil du finde en samling af gåder, alle med billeder af tegneserie Bakugan. Prøv at afslutte hver enkelt af billederne på kortest mulig tid, og få mere score end dine venner. Vælg den del, du ønsker at placere og bruge rummet bar på tastaturet for at vend arb. Placer hver på sin plads i billedet. Målet er at rekonstruere hele billedet for at få det originale billede med den scene af den animerede serie, du har valgt. Udfordr dine venner til at se, hvem der har den højeste score!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11302 gange online. Ranking 1883 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 150 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11302 gange
Indsamling af puslespil af Bakugan

Spil, hvor du har en samling af scener fra den animerede serie Bakugan. Du er nødt til at vælge en af ​​dem til at rådne i stykker, og du er nødt til at genopbygge billedet tilbage igen. Billederne er nedbrudt i 30 stykker, hvilket er et tal, der er overkommelig for alle. Lav et puslespil er en aktivitet, der er meget god til at lette den intellektuelle udvikling af mennesker. Hjælp vores hjerne til at fokusere på alt er meget god til børn.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Indsamling af puslespil af Bakugan til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Bakugan flash spil kaldet Indsamling af puslespil af Bakugan. Og husk det er et gratis spil kaldet Indsamling af puslespil af Bakugan, og det er forbundet med Bakugan. Vores nye spil Indsamling af puslespil af Bakugan er et af de bedste spil i Bakugan kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Indsamling af puslespil af Bakugan, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Indsamling af puslespil af Bakugan
TILBAGE

Bakugan mest spillede spil

Kort af Bakugan SPILLE ►

Kort af Bakugan

6
6 af 10 - 6620 stemmer
Spillet
92936
gange

Deltage i et anfald af Bakugan-kort, smide dit kort for at konkurrere mod hinanden og se, hvem der har den øverste Bakugan. Vælg en af ​​3 Bakugan og kampen starter, lige når venstre indikatoren er fuld. Afventer resultatet af punkter i kortene for at se, om du er vinderen. Vælg dit kort og i stedet lancere sit, den ene med den mere magtfulde af de to sejre spillet. Du er nødt til at vælge mellem tre af dem, der repræsenterer dig. Lære, som er den mest kraftfulde og de ​ ...

Ben 10 og Bakugan Bueskytter SPILLE ►

Ben 10 og Bakugan Bueskytter

6
6 af 10 - 7432 stemmer
Spillet
83592
gange

Konfrontation mellem Ben 10 og Dan i Bakugan. Vælg det ønskede tegn, og derefter punkt og skyde med bue og pil til at dræbe din modstander. Klik her og hold den nede, mens du justere styrken og vinkel. Husk vinkel og styrke, som du brugte til din næste skud, og ramte din modstander bedre.

Bakugan Hukommelse SPILLE ►

Bakugan Hukommelse

5
5 af 10 - 3732 stemmer
Spillet
71655
gange

hukommelse spil med figurerne af Bakugan. Du har tre sværhedsgrader, op til 30 kort. Vælg et par kort ved at klikke på dem og derefter prøve at huske de tegn, der har mødt, ved en tilfældighed, de er de samme tegn, vil de blive hos set karakter, men hvis ikke stemmer overens, vil de vende sig igen, og du bliver nødt til at vælge en anden to kort. Prøv at finde alle de tegn på kortest mulig tid.