Gratis Spil

Barbie Pulespil: California Pigen

Spillet om Barbiedukke

Barbie Pulespil: California Pigen

Barbie Pulespil: California Pigen Bedømmelse: 3/10

Barbie Pulespil: California Pigen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil Barbie puslespilsbrikker, dette er den sværhedsgrad 3.. Her er flere stykker end andre lettere. Dette spil har den komplikation at være misforståede dele. Du bliver nødt til at rotere brikkerne til at passe ordentligt. Søg gennem de korrekte dele til at passe hinanden og gå færdiggøre billedet af pigen i Californien. Vores ven og prinsesse er stjernen i dette spil, hvor du nødt til at placere brikkerne i puslespillet i den korrekte position, og derefter deltage hinanden for at fuldende billedet af Barbie dukke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 35218 gange online. Ranking 513 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 3772 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 35218 gange
Barbie Pulespil: California Pigen

Lav et puslespil er en sjov intellektuel aktivitet. Det er om at have en tidligere billede, i dette tilfælde af Barbie dukke. Billedet opdeles i dusinvis af dele med uregelmæssige former. Du er nødt til at finde forbindelsen mellem hver af disse dele, således at billedet af Barbie er tilbage i fuldt omfang. Dette puslespil har de vanskeligheder, som brikkerne er i stillinger, der ikke er rigtigt, så du først nødt til at sætte det stykke i den rigtige retning, før du går på udkig efter en med pasform. Når du er færdig, vil du se igen billedet af den fulde california pigen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie Pulespil: California Pigen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie Pulespil: California Pigen. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie Pulespil: California Pigen, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie Pulespil: California Pigen er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie Pulespil: California Pigen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie Pulespil: California Pigen
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253406
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136695
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136009
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.