Gratis Spil

Barbie på is (puslespil)

Spillet om Barbiedukke

Barbie på is (puslespil)

Barbie på is (puslespil) Bedømmelse: 6/10

Barbie på is (puslespil) spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie har været på besøg DisneyWorld med Ken og hendes venner. Travel har bragt en souvenir foto, men hendes søster har brudt billedet. Barbie ønsker at have dette souvenir foto, kan du hjælpe vores ven til at fastsætte fotoet. At rekonstruere billedet, vil det stykke markere med musen, og når omkring 2 eller flere brikker bliver automatisk syet sammen. Målet er at færdiggøre puslespillet og genudleje det store billede. Dette er et puslespil med Barbie, Ken og venner. Brug musen til at genopbygge puslespillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 41514 gange online. Ranking 374 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 5064 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 41514 gange
Barbie på is (puslespil)

Barbie dukke har et foto skøjteløb. Vi kan se prinsessen skøjter med prinsen. Bag hendes venner er. I det fjerne kan vi se slottet over skyerne. Winged heste flyver gennem himlen. Gorgeous kulisser er du nødt til at vende tilbage til at fuldføre. Tag dette puslespil på kortest mulig tid. Du er nødt til at forlade billedet, som det var i den oprindelige snarest muligt.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie på is (puslespil) til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie på is (puslespil). Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie på is (puslespil), og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie på is (puslespil) er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie på is (puslespil), som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie på is (puslespil)
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
250828
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18186 stemmer
Spillet
134228
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19124 stemmer
Spillet
133414
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.