Gratis Spil

Barbie Puslespil

Spillet om Barbiedukke

Barbie Puslespil

Barbie Puslespil Bedømmelse: 6/10

Barbie Puslespil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 136906 gange online. Ranking 73 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 18188 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 136906 gange
Barbie Puslespil

Gåderne er billeder, der bryder i stykker. En hel scene er opdelt i dele med forskelle. Hver af disse dele skal passe sammen med anden ende til at hente hele billedet, som det var på oprindelsen. Der findes versioner, der spilles med en vis tid. Aktivitet mod uret. Enhver fotografi kan tjene brudt. I dette tilfælde har vi en scene, hvor tre forskellige dukker posere for os. Barbie er en mode dukke fremstillet af det amerikanske legetøjs-firma Mattel, Inc.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie Puslespil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie Puslespil. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie Puslespil, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie Puslespil er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie Puslespil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie Puslespil
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253566
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136210
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls SPILLE ►

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

2
2 af 10 - 25686 stemmer
Spillet
125528
gange

Kan du lide Barbie? Barbie puslespil, dette er det første niveau, her stykkerne er sorteret, så det bliver lettere at tilpasse stykkerne. Bare sætte hvert stykke af billedet på plads, så billedet er komplet. Det er et simpelt spil, vil børnene kan lide det meget. De vil være i stand til at spille folk i alle aldre. Barbie dukke er en af ​​de piger favorit legetøj og nogle børn. Repræsenterer en æstetisk ideal og personlighed har givet gennem tegneserie og film, han har med ...