Gratis Spil

Ferie Barbiedukke

Spillet om Barbiedukke

Ferie Barbiedukke

Ferie Barbiedukke Bedømmelse: 4/10

Ferie Barbiedukke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Når vejret er godt, vi alle kan lide at klæde i sommer tøj munter og sommerlige farver. Barbie føler det samme, og i dette spil har du mulighed for at beslutte, hvilke outfit vil tage i dag. Du kan forberede sig til en aften i en ferie område at gå til stranden med venner eller at gå en tur med aften brise. Du har de bedste tøj og en række af tilbehør til at skabe den Barbie outfit til sommer. Hvis du også kan lide at nyde sommeren, ikke tøve og få klar til at bruge som Barbie i disse seje måneder af solskin og varme!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16997 gange online. Ranking 1224 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 858 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16997 gange
Ferie Barbiedukke

Barbie er en meget populær dukke, der blev skabt i 60'erne. Da der i tillæg til sin linje af legetøj er dukket andre produkter som film, tegneserie, og alle former for tilbehør som tasker, sko og endda tøj kjole. De har endda kommet ud inspirerede Barbie-dukker, da dette spil dukke kjole sommer tøj samt tilføje flere tilbehør til at være den nyeste mode videospil. Hvis du også kan lide at klæde sig i stil med disse Barbie kjole op spil vil du føle dig som en rigtig stylist.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Ferie Barbiedukke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Ferie Barbiedukke. Og husk det er et gratis spil kaldet Ferie Barbiedukke, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Ferie Barbiedukke er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Ferie Barbiedukke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Ferie Barbiedukke
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253560
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136896
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136208
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.