Gratis Spil

Barbie klædt ud som prinsesse Askepot

Spillet om Barbiedukke

Barbie klædt ud som prinsesse Askepot

Barbie klædt ud som prinsesse Askepot Bedømmelse: 6/10

Barbie klædt ud som prinsesse Askepot spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du nødt til at vælge det bedste kjole til prinsessen fest på slottet. Barbie er klædt ud som prinsesse Askepot. For at gøre det kostume du nødt til at gå ved at klikke på tøj, hår og tilbehør til at gøre det vises på håndleddet. Klik igen for at få det til at forsvinde og vælge en anden. Du er nødt til at gøre et pænt sæt tøj til prinsessen. Det vil være den smukkeste og mest elegante aften. Kongelige familie. En karakter, der kommer i handy for Barbie dukke.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 75195 gange online. Ranking 178 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 6814 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 75195 gange
Barbie klædt ud som prinsesse Askepot

Et af de foretrukne prinsesse for piger er Askepot. Historien om en pige, der forældreløse. Hendes stedmor og søstre behandler hende dårligt, ligesom en tjener. En nat en fe forekommer ham og giver ham en dragt til at gå til en fest i det kongelige palads. Nat på dansen kaldes prinsen, der falder for hende. Hun undslipper og glemme en sko. Prinsen hus til hus søger at finde ejeren af ​​den tabte sko. Endelig fundet det, blive gift og leve lykkeligt nogensinde efter. Har et skab fuld af kjoler, sko og parykker for at gøre den perfekte Barbie Askepot på aften fest. Lav et kostume, der ligner den oprindelige. Når du er færdig, kan du starte forfra.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie klædt ud som prinsesse Askepot til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie klædt ud som prinsesse Askepot. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie klædt ud som prinsesse Askepot, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie klædt ud som prinsesse Askepot er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie klædt ud som prinsesse Askepot, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie klædt ud som prinsesse Askepot
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253406
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136695
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136009
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.