Gratis Spil

Barbiedukke: Klog

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke: Klog

Barbiedukke: Klog Bedømmelse: 6/10

Barbiedukke: Klog spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med musen, er du nødt til at klæde sig Barbie i en vigtig begivenhed: Bryllup, hænge ud med vennerne, gå på arbejde, gå på college eller hvad, men du er nødt til at sætte vores ven meget smuk. At pynte modellen, vil en del vælge med musen og tage hende til Barbie krop er til venstre. Du kan ændre frisure og hårfarve. Har alle former for tøj til hende. I dit skab bukser, nederdele, kjoler, bluser, skjorter og jakker. Du har også sko og modetilbehør.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16538 gange online. Ranking 1260 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 862 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16538 gange
Barbiedukke: Klog

Barbie spil, hvor du nødt til at klæde dukken med stilfulde tøj, du har til din rådighed i dit skab. Der er en masse tøj, som du kan bruge til at lave en komplet outfit, der er meget moderne og stilfuld. Håndleddet skal være meget smuk og har din hjælp. Har dragter, kjoler, nederdele, bukser, bluser og skjorter til hende. Der er også sko, tasker og andre mode tilbehør som smykker guldsmed. En mere moderne og stilfuld garderobe klassiske spil version.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke: Klog til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke: Klog. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke: Klog, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke: Klog er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke: Klog, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke: Klog
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253560
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136896
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136208
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.