Gratis Spil

Barbiedukke efterår

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke efterår

Barbiedukke efterår Bedømmelse: 4/10

Barbiedukke efterår spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Når vejret begynder at blive køligere er tid til at ændre vores tøj og påklædning i tøj, der huser lidt mere. I dette spil skal du pynte Barbie til efteråret, med lange bukser, langærmet tøj og støvler til beskyttelse mod regnvand. Farverne denne sæson er mattere og mindre lyse, fordi efteråret er en sæson, hvor den brune og orange farver dominerer. Du kan også vælge fra en bred vifte af tilbehør og forskellige frisurer til Barbie er altid i den nyeste mode.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13920 gange online. Ranking 1478 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 584 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13920 gange
Barbiedukke efterår

Efterår er den sæson, der fungerer som en overgang mellem sommer og vinter. I løbet af denne tid bladene af nogle træer falde, og alt bliver lidt koldere og fra. Barbie har brug for at få varmere at gå udenfor i løbet af efteråret sæson tøj, og derfor har din hjælp og din gode smag i tøj. Hvordan omkring at klæde sig som Barbie dette efterår? Så få fat i ideer fra dette spil dressing Barbie i efteråret.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke efterår til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke efterår. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke efterår, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke efterår er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke efterår, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke efterår
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253385
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136677
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
135991
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.