Gratis Spil

Barbiedukke: forår

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke: forår

Barbiedukke: forår Bedømmelse: 4/10

Barbiedukke: forår spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er forår, og i de første nice dage Barbie ønsker dressing op med friskere tøj og mere levende farver. Så du er nødt til at hjælpe dig med at træffe beslutning om et sæt tøj til en tur i parken, hænge ud med sine venner og have det sjovt. Har en bred vifte af forskellige tøj til at klæde Barbie i foråret. Du kan også add-ons, som du kan lide, såsom tasker, briller, hatte, og vælge blandt de forskellige sko, du har i din samling. Barbie er perfekt for enhver plan om at være til stede ved dette forår takket være din gode smag.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14728 gange online. Ranking 1428 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 660 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14728 gange
Barbiedukke: forår

Barbie-dukker er kendetegnet ved en stor samling af tøj og tilbehør i nyeste mode. I dette tilfælde er tøjet er typisk for foråret, en sæson, når vejret bliver varmere indtil sommer. I foråret dagene bliver længere, og farverne bliver lysere takket være de blomster, der dukker op i parker og marker. Spring Barbie tøj også tilpasser sig årstiderne, og bliver mere komfortabel og glade for fint vejr.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke: forår til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke: forår. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke: forår, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke: forår er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke: forår, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke: forår
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253555
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.