Gratis Spil

Barbie jul

Spillet om Barbiedukke

Barbie jul

Barbie jul Bedømmelse: 5/10

Barbie jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ved juletid Barbie ønsker at være med på moden. Du er nødt til at klæde Barbie tøj til jul, med Santa hat, halstørklæde eller hat af snemand. Barbie har alt tilbehør til at være fashionable i julen. Skab din egen karakter komponere hvert element for at skabe den ideelle pige for ferien. Smykker, hår, mund, øjne, hat og tøj til at tilpasse din Barbie til jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 35678 gange online. Ranking 504 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1768 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 35678 gange
Barbie jul

I dette spil, har du til at gøre op og pynte Barbie, jul tøj. For at gøre dette, skal du klikke på et element med musen og trække den krop du Barbie. Placer alt tilbehør på tegn, der skal karakteriseres til ferien. Dress Up og tilpasse den berømte karakter så elskede piger.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie jul. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie jul, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie jul er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie jul
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253555
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.