Gratis Spil

Barbie: aften kjoler

Spillet om Barbiedukke

Barbie: aften kjoler

Barbie: aften kjoler Bedømmelse: 6/10

Barbie: aften kjoler spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er der et billede af Barbie med alle hendes garderobe af kjoler, er du nødt til at vælge for hende til en galla aften med en spektakulær kjole og frisure. Ved at flytte musen, du er nødt til at klæde sig Barbie til at gøre det strålende. Har dukken til højre og venstre er alle klædt op i aften, er alle kjoler længe brugt til en stor begivenhed, meget stilfuld og meget bløde farver. Du har også parykker med forskellige frisurer og smykker for at fuldføre outfit.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 27232 gange online. Ranking 692 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1816 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 27232 gange
Barbie: aften kjoler

Spil til piger, hvor du skal klæde Barbie dukke i en elegant måde med en aften kjole. Har klar flere outfits at vælge imellem i forskellige farver, så kombinere med forskellige parykker. Du er nødt til at gøre hovedpersonen i spillet er den smukkeste pige til festen. Forsøger at vælge og kombinere alle de elementer, såsom frisure, hårfarve, smykker og tøj. Alle kostumer er lange, lange nederdele med lange flyvning. De er meget nice jakkesæt, der sidder godt med tallet for dukken. Sikker på at du kan lave en original skabelse. Du kan spille og gentag så mange gange som du ønsker.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie: aften kjoler til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie: aften kjoler. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie: aften kjoler, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie: aften kjoler er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie: aften kjoler, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie: aften kjoler
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253555
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.