Gratis Spil

Barbiedukke og hendes selvglad lille hund

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke og hendes selvglad lille hund

Barbiedukke og hendes selvglad lille hund Bedømmelse: 1/10

Barbiedukke og hendes selvglad lille hund spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbiedukke og hendes søde hund gå efter middagen. Hun ønsker at hendes hund er den smukkeste af boliger udvikling. Hjælp Barbiedukke dressing hunden, fordi han skal være de sødeste.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37826 gange online. Ranking 436 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 1.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Bedømmelse baseret på 2258 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37826 gange
Barbiedukke og hendes selvglad lille hund

piger spil, Elle Woods, hjørnetænder dyr,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke og hendes selvglad lille hund til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke og hendes selvglad lille hund. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke og hendes selvglad lille hund, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke og hendes selvglad lille hund er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke og hendes selvglad lille hund, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke og hendes selvglad lille hund
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253560
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136896
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136208
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.