Gratis Spil

Barbiedukke, en moderne pige

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke, en moderne pige

Barbiedukke, en moderne pige Bedømmelse: 4/10

Barbiedukke, en moderne pige spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette online spil kan du se Barbie dressing med de mest moderne og aktuelle tøj. Hvis du ønsker at klæde Barbie stil bør du vælge bukser eller nederdele, sweatshirts og moderne design, der passer godt. Tak til dig, vil Barbie være den mest populære pige i hendes gruppe af venner. Som du kan se, hun har en stor samling af tøj, men også har mange add-ons og tilbehør til at tilføje til hendes stil. Og dig, kan du lide at klæde sig i mode som hende? Med dette spil kan du lære mere om aktuelle ungdom mode for dig at blive en ekspert på området.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 20455 gange online. Ranking 996 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1506 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 20455 gange
Barbiedukke, en moderne pige

Mattel Barbie dukke er tilbage på mode takket være denne dressing op spil. Den populære dukke af 60'erne strøm vises med en ny stil og et nyt sortiment af tøj, der er meget populære blandt unge piger i dag. Barbie er en moderne pige, og det viser med sine dristige og afslappet tøj. Du skal have god dømmekraft og vælge tøj, der passer dig at have en god stil for enhver plan, der kan opstå med sin gruppe af venner.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke, en moderne pige til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke, en moderne pige. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke, en moderne pige, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke, en moderne pige er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke, en moderne pige, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke, en moderne pige
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253406
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136695
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136009
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.