Gratis Spil

Barbiedukke i skøjtehallen

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke i skøjtehallen

Barbiedukke i skøjtehallen Bedømmelse: 4/10

Barbiedukke i skøjtehallen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sjov puslespil af prinsesse Barbie med sin elskede Ken skøjteløb på en skøjtebane. Mens skøjteløb, gør de smukke pirouetter og danse til lyden musikken. I dette billede kan vi også se to søstre Barbie nyde kunstskøjteløb udstilling. Banen er fuld af hvide skyer og i baggrunden finder vi slottet Barbie og Ken. Deres tre døtre monteret på tre vingede heste, de ser på dem fra himlen. Der er en sjov hvid isbjørn skøjter med dem. Hvis du nyde dette smukke landskab, gør dette puslespil af Barbie is skater.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 35038 gange online. Ranking 525 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 2490 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 35038 gange
Barbiedukke i skøjtehallen

Barbie er den mest populære dukke på markedet. I denne nice puslespil af Barbie, kan vi se prinsessen med Ken på en skøjtebane og fluffy skyer. Landskabet er smukt, i baggrunden er der et slot, tre bevingede heste og en lilla solnedgang. Barbie og Ken er altid sammen, så i dette spil kan du nyde deres kærlighed og magi. Barbie bærer en lyserød kjole og en hvid krone. Ken er klædt i en grå skjorte, sorte bukser og en sort pelsfarve. Hvis du kan lide kærligheden mellem disse to dukker, have det sjovt at spille dette puslespil af Barbie.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke i skøjtehallen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke i skøjtehallen. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke i skøjtehallen, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke i skøjtehallen er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke i skøjtehallen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke i skøjtehallen
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253556
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.