Gratis Spil

Barbiedukke ture i sommer

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke ture i sommer

Barbiedukke ture i sommer Bedømmelse: 5/10

Barbiedukke ture i sommer spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie har planer disse dage af sommeren, og de ​​skal være klædt passende. Ønsker du at klæde Barbie i sommer? Nå der er din chance. Til dette kan du vælge mellem mange tøj. Som du ser, er friske og smukke farver, perfekt til sommer tøj. Vælg det tøj, du kan lide, og træk den til kroppen af ​​Barbie til at klæde sig i påklædning af dit valg. Du kan også vælge flere tilbehør såsom solbriller eller forskellige tasker, der passer med dine sko og resten af ​​hans tøj. Hav det sjovt, mens du vise din gode smag for mode.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 17675 gange online. Ranking 1160 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1234 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 17675 gange
Barbiedukke ture i sommer

Barbie dukke er klædt på til sommer med nogle af de tøj af sin store samling. De sommer tøj er kendt for at være meget lyse farver. T-shirts er kortærmet eller stropløs og shorts hjælpe bruge mindre varme. Barbie er klædt i sommeren med forskellige sæt, som du helt kan vælge til din smag. Denne dukke vil stadig forblive som en dummy for dig at vælge det tøj til at bære på din næste aftale. Vis, at du kender mode og tilbehør og design Barbie sommer påklædning.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke ture i sommer til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke ture i sommer. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke ture i sommer, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke ture i sommer er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke ture i sommer, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke ture i sommer
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253403
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136692
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136007
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.