Gratis Spil

Barbiedukke, en voksen kvinde

Spillet om Barbiedukke

Barbiedukke, en voksen kvinde

Barbiedukke, en voksen kvinde Bedømmelse: 5/10

Barbiedukke, en voksen kvinde spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil dressing Barbie er du kan finde en form for mode, der er aktuel og har også antydninger af vintage mode. Hans tøj har en blanding af friskhed, ungdommelig stil og elegance, der gør det til en unik Barbie girl. Du skal vælge og kombinere de enkelte stykke tøj til at skabe et helt unikt sæt til din smag. Du kan også ændre type og farve hår til at have samme stil som dit outfit. Tilbehør, såsom håndtasker, sko og øreringe er meget vigtigt, når du vælger et sæt tøj, så du bør også se de små detaljer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 20477 gange online. Ranking 982 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1336 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 20477 gange
Barbiedukke, en voksen kvinde

Kjole op spil til formål at klæde en dukke med forskellige stilarter og tøj. Med disse spil børn kan matche det tøj, som de kan lide og udvikle deres kreativitet. Hovedpersonen i dette spil er Barbie, der skal klæde med en bred vifte af tøj og mange forskellige elementer. Du er nødt til at trække tøjet på kroppen til at klæde mannequin, er det en meget enkel og hurtig måde at oprette din egen moderigtige påklædning.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbiedukke, en voksen kvinde til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbiedukke, en voksen kvinde. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbiedukke, en voksen kvinde, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbiedukke, en voksen kvinde er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbiedukke, en voksen kvinde, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbiedukke, en voksen kvinde
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253566
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136906
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136210
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.