Gratis Spil

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

Spillet om Barbiedukke

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls Bedømmelse: 2/10

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kan du lide Barbie? Barbie puslespil, dette er det første niveau, her stykkerne er sorteret, så det bliver lettere at tilpasse stykkerne. Bare sætte hvert stykke af billedet på plads, så billedet er komplet. Det er et simpelt spil, vil børnene kan lide det meget. De vil være i stand til at spille folk i alle aldre. Barbie dukke er en af ​​de piger favorit legetøj og nogle børn. Repræsenterer en æstetisk ideal og personlighed har givet gennem tegneserie og film, han har medvirket.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 125528 gange online. Ranking 86 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 2.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Bedømmelse baseret på 25686 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 125528 gange
Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

I dette spil skal du komponere et billede, der er opdelt i nye dele. Bare sætte på plads igen hvert billede. Det er en nem og enkel sammensætning. De brikker er placeret på en måde, der er let for børn, ved hjælp af musen, klikke og trække hver del til sin rette plads. Hele billedet er en scene fra en af ​​de film, der er en fe dukke. Vi ser den scene fra filmen med vinger og flyver tilbage. En stærkt anbefalet aktivitet for alle. Sikker på at du tilbringe en god tid på at lege med dette spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls. Og husk det er et gratis spil kaldet Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253566
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136906
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136210
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.