Gratis Spil

Makeup med Barbie

Spillet om Barbiedukke

Makeup med Barbie

Makeup med Barbie Bedømmelse: 4/10

Makeup med Barbie spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykker til slut.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 253403 gange online. Ranking 31 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 36324 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 253403 gange
Makeup med Barbie

Makeup spil, der har den berømte dukke Barbie som model. En makeup til dit håndled. Klassisk blonde dukke at øve på ved dette sæt af malerier. Lær alle hemmelighederne af styling med dette eksempel, hvor du vil være i stand til at ændre hudfarve, øjne, hårfarve, frisure, læber og alle elementer. Udover det kick af elegance, der er en perle eller nogle blomster til at sætte i hendes hår. En meget populær udgave blandt piger og folk, der elsker stilarter.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Makeup med Barbie til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Makeup med Barbie. Og husk det er et gratis spil kaldet Makeup med Barbie, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Makeup med Barbie er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Makeup med Barbie, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Makeup med Barbie
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136692
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136007
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls SPILLE ►

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

2
2 af 10 - 25686 stemmer
Spillet
125333
gange

Kan du lide Barbie? Barbie puslespil, dette er det første niveau, her stykkerne er sorteret, så det bliver lettere at tilpasse stykkerne. Bare sætte hvert stykke af billedet på plads, så billedet er komplet. Det er et simpelt spil, vil børnene kan lide det meget. De vil være i stand til at spille folk i alle aldre. Barbie dukke er en af ​​de piger favorit legetøj og nogle børn. Repræsenterer en æstetisk ideal og personlighed har givet gennem tegneserie og film, han har med ...