Gratis Spil

Ken, nyt udseende

Spillet om Barbiedukke

Ken, nyt udseende

Ken, nyt udseende Bedømmelse: 6/10

Ken, nyt udseende spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ken har brug for et nyt udseende for at bejle til Barbie hjælper dig med at vælge den bedste frisure, det bedste tøj, der passer til din nye personlighed. Styling et spil, hvor du nødt til at definere billedet af en hovedperson. Ken har brug for et nyt billede til at gøre Barbie forelsket i ham, for at hjælpe ham, du skal vælge den bedste frisure, det bedste tøj, der passer bedst til hans nye personlighed. Den kæreste af de mest berømte dukke i verden har brug for et nyt udseende, og du er nødt til at oprette den nye styling. Vælg tøj til ham. Du kan ændre frisure, hårfarve og tøj. Mode spil for piger. Ligesom mode?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 33181 gange online. Ranking 537 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 2314 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 33181 gange
Ken, nyt udseende

Ken, kæreste med Barbie. Nu kan du oprette et nyt image for denne karakter. Du kan vælge det tøj, du. Hvis du er en fan af mode, vil du være i stand til at skabe et komplet sæt af kostumer til hovedpersonen. Du er nødt til at kombinere farver, bukser, sweatshirts, hatte osv. Farverne skal kombineres til at gå til mode. Du kan vælge den salon, med hår klippe og farve hår farvestof. Gør din kæreste tilbage i kærlighed med ham.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Ken, nyt udseende til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Ken, nyt udseende. Og husk det er et gratis spil kaldet Ken, nyt udseende, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Ken, nyt udseende er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Ken, nyt udseende, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Ken, nyt udseende
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253555
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.