Gratis Spil

Prinsessen Barbiedukke

Spillet om Barbiedukke

Prinsessen Barbiedukke

Prinsessen Barbiedukke Bedømmelse: 6/10

Prinsessen Barbiedukke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie er en prinsesse, og skal være perfekt til at danse med prinsen i denne mode spil. For at spille du nødt til at have god smag og stil. For at spille du nødt til makeup, kam og pynte fe prinsesse dukke. Du skal bruge musen til at klikke på det element, du vil anvende på hendes smukke ansigt og navigationsudstyr med musen bevægelse. Du kan ændre noget, du ønsker, man nogle gange lyst til at spille konti. Let niveau for børn og alle.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21369 gange online. Ranking 913 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1220 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21369 gange
Prinsessen Barbiedukke

Indstil fortælling prinsesse du er nødt til at tilpasse et barn karakter dukke inspireret succes. En af de mest populære legetøj fra Mattel. En aktivitet for børn, hvor de har til makeup, kam og klæde problemet. Når du er færdig kan du udskrive resultatet at se papiret som er. Du kan vælge fra smykker, hår nedskæringer, hårfarver, mode, smykker og meget mere. Et vanedannende spil for piger, der elsker mode.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Prinsessen Barbiedukke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Prinsessen Barbiedukke. Og husk det er et gratis spil kaldet Prinsessen Barbiedukke, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Prinsessen Barbiedukke er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Prinsessen Barbiedukke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Prinsessen Barbiedukke
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253406
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136695
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136009
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.