Gratis Spil

skatere Barbiedukke

Spillet om Barbiedukke

skatere Barbiedukke

Skatere Barbiedukke Bedømmelse: 5/10

skatere Barbiedukke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den mest populære Mattel dukke stjernespækket en smuk scene, hvor hun er skøjteløb med Ken. Men dette øjebliksbillede er blevet puslespil, og du skal udfylde det korrekt at se den. I dette billede er Barbie klædt ud som en prinsesse med en smuk kjole og en lille krone. Ken er picking hendes talje, og sammen gør vi en pirouette af kunstskøjteløb. To andre prinsesser ser den scene, der er en skøjtebane i skyerne, med en nice glas slot i baggrunden og en bevinget hest flyver gennem himlen. Et puslespil fuld af magi og farver.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 61997 gange online. Ranking 229 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 13316 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 61997 gange
skatere Barbiedukke

Barbie er en dukke fra 60'erne, som blev skabt af Ruth Handler for Mattel legetøj selskab. Det er den mest succesfulde dukke nogensinde, og i dag fortsætter med at blive markedsført for piger over hele verden. Men samlere er interesseret i dette legetøj modeller, der kan koste en mindre formue. Også hvis du nogensinde har spillet med en af ​​disse Barbie-dukker kan nu blive underholdt på en sjov måde med dette puslespil på en af ​​sine animerede film. Du skal passe hvert stykke på plads for at opdage skueplads for dette puslespil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet skatere Barbiedukke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet skatere Barbiedukke. Og husk det er et gratis spil kaldet skatere Barbiedukke, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil skatere Barbiedukke er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet skatere Barbiedukke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

skatere Barbiedukke
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253556
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136888
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136206
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.