Gratis Spil

Moderigtigt Barbie

Spillet om Barbiedukke

Moderigtigt Barbie

Moderigtigt Barbie Bedømmelse: 5/10

Moderigtigt Barbie spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med musen, du er nødt til at klæde sig Barbie med en urban afslappet stil. Klassisk spil af tøj. Har de forskellige elementer i et klædeskab som bukser, nederdele, sko, skjorter og mere tøj. Med musen, du nødt til at klæde pigen hovedperson med en afslappet, urban stil. Tøj simple flade farver. Sæt af gamle stil kjole minder om spil med udskæringer, der klædt til antikke dukker. Pigen hovedperson venter dig vælge tøj af farver er egnede til i dag.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 15732 gange online. Ranking 1282 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 958 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 15732 gange
Moderigtigt Barbie

Spil, hvor du nødt til at kombinere forskellige beklædningsgenstande. Du er nødt til at lave en nederdel i farver kombineres med en skjorte. Vælg tøj til kvinder. Hvad du skal gøre er at vælge din garderobe tøj, der passer. Beklædningsgenstande har meget grundlæggende flade farver. Du er nødt til at finde de kombinationer af tøj til pigen gå til mode. Mode kommer til at tage et pænt tøj med farver, der passer godt med hinanden. Klæd spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Moderigtigt Barbie til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet Moderigtigt Barbie. Og husk det er et gratis spil kaldet Moderigtigt Barbie, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil Moderigtigt Barbie er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Moderigtigt Barbie, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Moderigtigt Barbie
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253403
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136692
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus SPILLE ►

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

4
4 af 10 - 19126 stemmer
Spillet
136007
gange

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.