Gratis Spil

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

Spillet om Barbiedukke

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus Bedømmelse: 4/10

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbiedukke havde part i går aftes derhjemme og folk forlod stuen et rod og Barbiedukke har at rense nu. Hjælpe vores ven til at indsamle. For at gøre dette, du clivk den objet, at du ønsker at flytte med musen og du flytte den med musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 136007 gange online. Ranking 74 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 19126 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 136007 gange
En Rengøring Dag i Barbiedukke hus

Barbiedukke, Mattel legetøj, husmødre,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet En Rengøring Dag i Barbiedukke hus til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Barbiedukke flash spil kaldet En Rengøring Dag i Barbiedukke hus. Og husk det er et gratis spil kaldet En Rengøring Dag i Barbiedukke hus, og det er forbundet med Barbiedukke. Vores nye spil En Rengøring Dag i Barbiedukke hus er et af de bedste spil i Barbiedukke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet En Rengøring Dag i Barbiedukke hus, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

En Rengøring Dag i Barbiedukke hus
TILBAGE

Barbiedukke mest spillede spil

Makeup med Barbie SPILLE ►

Makeup med Barbie

4
4 af 10 - 36324 stemmer
Spillet
253403
gange

Barbie har brug for et billede for at forføre kameraet! At begynde at spille med det, gå videre og lære og praksis med det. Vælg din favorit farve til ansigt, hår, øjne, læber og alle de tilbehør til at gøre Barbie smukkere. Har et komplet sæt af makeup til at gå se, at farve og hudfarve, der passer dig bedst. Så går vi til salonen, med klipning og farve. Derefter kan du vælge farven på øjnene for at gøre det bedre. Vi er færdige med læberne og derefter nogle detaljer i smykke ...

Barbie Puslespil SPILLE ►

Barbie Puslespil

6
6 af 10 - 18188 stemmer
Spillet
136692
gange

Genskab et billede af flere Barbie-dukker. Barbie puslespil, du har 3 sværhedsgrader at vælge imellem. På det første niveau stykkerne sorteres og med god sans indlæg. Ved niveauer to og tre, bliver du nødt til at rotere stykker for at passe ordentligt med hinanden. Målet er, at billedet er komplet. Flyt de dele af de billeder, der skal placeres på det rette sted. Tre Barbie dukker venter for dig at afslutte at se hele scenen.

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls SPILLE ►

Barbie Puslespil Fairytopia Jewel Dolls

2
2 af 10 - 25686 stemmer
Spillet
125333
gange

Kan du lide Barbie? Barbie puslespil, dette er det første niveau, her stykkerne er sorteret, så det bliver lettere at tilpasse stykkerne. Bare sætte hvert stykke af billedet på plads, så billedet er komplet. Det er et simpelt spil, vil børnene kan lide det meget. De vil være i stand til at spille folk i alle aldre. Barbie dukke er en af ​​de piger favorit legetøj og nogle børn. Repræsenterer en æstetisk ideal og personlighed har givet gennem tegneserie og film, han har med ...