Gratis Spil

Baseball

Spil baseball spil

Baseball Spil

Baseball spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Baseball gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales baseball spil

Pladevat: ramte bolden

 pladevat: ramte bolden spil SPILLE ►

I dette spil, der simulerer en baseball spil, du er nødt til at ramme bolden, sende den til at komme så langt som du kan. At ramme bolden, skal du klikke med musen og hold musen, indtil bolden når den hvide boks til at justere magt slag. Beregner og ramte sende at få bolden så langt som du kan hver gang. Baseball er en amerikansk sport, der sp ... Læs mere

Baseball gratis spil at spille gratis i danske og baseball gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Baseball online spil

Nyt i baseball

Baseball

Spille gratis Online Spil i dansk. Baseball spil, en holdsport spilles mellem to hold af ni spillere hver. Baseball simulatorer. Base boldspil. Spillet spilles ved at ramme en bold med et bat, er bolden ramte. Kaste bolden med battet på tværs af feltet, og atleten har til at køre ned ad banen forsøger at nå det bredest mulige grundlag for at give noget tilbage til basen, hvorfra den ramte. Opnåelse både kendte og score løbet. De forsvarende spillere skal finde en bold ramte at fjerne den spiller, der ramte bolden eller andre kørere før de når en af ​​de første til at få baser eller score race.

baseball Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis baseball flash spil. Denne kategori er forbundet med baseball simulatorer, hvor du kan lære at spille dette spil, og gøre ting som spillerne gør. formålet med spillet eller match er at score flest point i løbet af de 9 gange vi har et spil. du kan ikke tegne, så spillet kører, indtil der er en vinder. atleter af baseball. aktører på området: pitcher, catcher, first baseman, second baseman, tredje baseman, short stop, venstre fielder, center fielder, højre fielder og udpegede hitter. spillere ud i den rækkefølge til bat og hvis tre af dem er elimineret passere forsvare. det websted, hvor du rammer diamant og er, hvor løberne skal nå.. Her finder du baseball gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny baseball spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. baseball daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.