Gratis Spil

Skyd til Kurven, Basketball

Spillet om basketball

Skyd til kurven, basketball

Skyd til Kurven, Basketball Bedømmelse: 5/10

Skyd til kurven, basketball spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du en basketballspiller, og du er nødt til at skyde bolde i kurven. At skyde, er du nødt til at beregne retning og magt skud. Du er nødt til at klikke med musen, når du kan se, at retningen og magt af skud er optimal. Du taber i dette spil til at mislykkes tre gange i ét niveau. Videre til næste niveau, når du trak ti gange og har ikke mindst tre gange på dette niveau. Basketball er en holdsport, der dybest set indebærer indsættelse en bold i en bøjle placeret tre meter hængende på et netværk, giver det en kurv eller kurv.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14037 gange online. Ranking 1424 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 384 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14037 gange
Skyd til Kurven, Basketball

Lad os spille basketball med denne simulator sport. Du er nødt til at sætte så mange kurve som muligt, uden at fejle. Du kan ikke gå glip af mere end tre ud af ti skud. Kan du lide at spille basketball? At være en god atlet, du nødt til at være meget godt med udgivelser. Denne sport er en sport af hastighed og sigte, skal du være i stand til at gøre så mange hits som de andre spillere forsøger at stjæle bolden. Flyt ned retten og ramte så mange skud muligt at cykle til det næste niveau.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Skyd til Kurven, Basketball til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Basketball flash spil kaldet Skyd til Kurven, Basketball. Og husk det er et gratis spil kaldet Skyd til Kurven, Basketball, og det er forbundet med Basketball. Vores nye spil Skyd til Kurven, Basketball er et af de bedste spil i Basketball kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Skyd til Kurven, Basketball, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Skyd til Kurven, Basketball
TILBAGE

Basketball mest spillede spil

Slemme Dreng Spiller Basketball SPILLE ►

Slemme dreng spiller basketball

4
4 af 10 - 5440 stemmer
Spillet
42279
gange

Du gik glip af klassen til at spille basketball. Nå, du står overfor den kurv og være i stand til at lægge bolden på den, vil du få brug for at kontrollere hastighed og nøjagtighed. Hastigheden er kontrolleret med mellemrumstasten, bar-kraft er på højre side af skærmen. Når du har opnået den nødvendige kraft. Du bliver nødt til at kontrollere rigtigheden ved at trykke på knappen på musen på det rigtige tidspunkt, både horisontalt som vertikalt med bolden i kurven. Derefter vil ...

Basketbolde Skydning SPILLE ►

Basketbolde skydning

5
5 af 10 - 2930 stemmer
Spillet
39606
gange

Kan du lide basketbolde? Har du ønskede at kaste bolde til kurven? I dette spil, har du til at rulle doubler og tripler. Hvis du rammer de punkter går til dig, men hvis du går glip af de punkter er for det modsatte hold. Brug venstre museknap til at kaste bolden. Flyt over spilleregler og forsøge at kaste bolden fra overalt på banen. Du kan optage fra enhver vinkel og position. Du skal forsøge at få så mange kurve som muligt til det næste niveau. Et spil must for alle basketbolde elsker ...

Praksis Basketball SPILLE ►

Praksis basketball

5
5 af 10 - 2170 stemmer
Spillet
37449
gange

Tror du, du er en god basketballspiller? Et komplet sæt af forskellige discipliner af basketball. At kaste bolden mod kurven ved hjælp af musen. Med musen beregner bane af bolden. Klik for at opbygge styrke og få bolden til kurven. Et sæt af beregning og præcision til at gøre en kurv. Hvis du har gode mål, her kan du øve sporten. Du har forskellige muligheder for at spille forskellige spilmodes. Sigte og skyde med præcision at få så mange point som muligt som en basketballspiller.