Gratis Spil

Basketbolde Konkurrence

Spillet om basketball

Basketbolde konkurrence

Basketbolde Konkurrence Bedømmelse: 5/10

Basketbolde konkurrence spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spilleren vælger en karakter, og computeren er en anden spiller. I løbet af 2 minutter, du dig og din computer bliver nødt til at lave en konkurrence for at se, hvem der får flere kurve. I dette spil skal du bruge piletasterne til at flytte og mellemrumstasten til at skyde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13760 gange online. Ranking 1322 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 910 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13760 gange
Basketbolde Konkurrence

basketbolde, boldspil, holdsport,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Basketbolde Konkurrence til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Basketball flash spil kaldet Basketbolde Konkurrence. Og husk det er et gratis spil kaldet Basketbolde Konkurrence, og det er forbundet med Basketball. Vores nye spil Basketbolde Konkurrence er et af de bedste spil i Basketball kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Basketbolde Konkurrence, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Basketbolde Konkurrence
TILBAGE

Basketball mest spillede spil

Slemme Dreng Spiller Basketball SPILLE ►

Slemme dreng spiller basketball

4
4 af 10 - 5440 stemmer
Spillet
42098
gange

Du gik glip af klassen til at spille basketball. Nå, du står overfor den kurv og være i stand til at lægge bolden på den, vil du få brug for at kontrollere hastighed og nøjagtighed. Hastigheden er kontrolleret med mellemrumstasten, bar-kraft er på højre side af skærmen. Når du har opnået den nødvendige kraft. Du bliver nødt til at kontrollere rigtigheden ved at trykke på knappen på musen på det rigtige tidspunkt, både horisontalt som vertikalt med bolden i kurven. Derefter vil ...

Basketbolde Skydning SPILLE ►

Basketbolde skydning

5
5 af 10 - 2930 stemmer
Spillet
39448
gange

Kan du lide basketbolde? Har du ønskede at kaste bolde til kurven? I dette spil, har du til at rulle doubler og tripler. Hvis du rammer de punkter går til dig, men hvis du går glip af de punkter er for det modsatte hold. Brug venstre museknap til at kaste bolden. Flyt over spilleregler og forsøge at kaste bolden fra overalt på banen. Du kan optage fra enhver vinkel og position. Du skal forsøge at få så mange kurve som muligt til det næste niveau. Et spil must for alle basketbolde elsker ...

Praksis Basketball SPILLE ►

Praksis basketball

5
5 af 10 - 2170 stemmer
Spillet
37289
gange

Tror du, du er en god basketballspiller? Et komplet sæt af forskellige discipliner af basketball. At kaste bolden mod kurven ved hjælp af musen. Med musen beregner bane af bolden. Klik for at opbygge styrke og få bolden til kurven. Et sæt af beregning og præcision til at gøre en kurv. Hvis du har gode mål, her kan du øve sporten. Du har forskellige muligheder for at spille forskellige spilmodes. Sigte og skyde med præcision at få så mange point som muligt som en basketballspiller.